Unika spelmålningar auktioneras ut!

De som besökte Retrospelsmässan 2014 noterade säkert att Write or Wrong stod utanför och målade två feta spraymålningar av två kända spelkaraktärer. De färdiga tavlorna donerades sedan av vår samarbetspartner Prylgalen till Retrospelsmässan för att vi skulle kunna auktionera ut dessa och skänka pengarna till ett projekt som främjar retrospelskulturen i Sverige.

Pengarna som vi får in går oavkortat till den dokumentär om retrospelskulturen i Sverige som Retrospelsmässan bidrar till. Vinnaren får även ett fysiskt exemplar av dokumentärfilmen (Blu-Ray eller DVD).

Auktionerna är schemalagda att avslutas på mässdagen (lördagen 16:e maj) och under de sista minuterna så kommer vi att visa auktionerna på storbild så att så många som möjligt skall kunna följa dem! Vinnarna kan ta med sig tavlorna hem på mässdagen eller hämta upp dem vid senare tillfälle i Göteborg. Tyvärr har vi ingen möjlighet att skicka dem. Betalning till BG, med swish eller på plats med kort/kontanter.

Om målningarna

– Spraymålade på canvas
– Höjd: 195 cm
– Bredd: 120 cm
– Konstnär: Write or Wrong

Auktionerna finner ni här:
Unik spelmålning 1 av 2 – Zelda (195×120 cm)
Unik spelmålning 2 av 2 – Mega Man (195×120 cm)

logo-writeorwrongprylgalen

En kommentar på “Unika spelmålningar auktioneras ut!

  1. bUCKER

    Anlita Graffiti artisten Disk från Göteborg nästa gång så får ni se på resultat!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *