Information

Retrospelsmässan är ett årligt återkommande event i Göteborg. Den första mässan var 2010 och blev en storslagen succé, vilket gjorde att vi som arrangörer självklart ville fortsätta med detta.

Grundtanken med mässan är att man ska kunna prova så mycket som möjligt av det som funnits i spelväg från 70-talet och fram till 2000-talet. Dessutom ska man kunna handla retrospel i marknadsdelen.

Under åren som gått har mässan växt i många olika riktningar och nu erbjuder vi aktiviteter som Flipperspel, Arkadspel, Pärlplattor, konst, Cosplay, Föredrag och presentationer, Musikarrangemang, Tävlingar, Speedruns, Streamers & kändisar, Indiespel och mycket mer…

Har ni önskemål på innehåll som ni saknat eller tycker vore kul att se kommande år kan ni kontakta oss via kontaktsidan. Alla former av tips, tankar eller frågor mottages gärna, vi lyssnar på er för att ge er det bästa evenemanget vi kan!

Vi som arrangerar mässan

Vi som arrangerar Retrospelsmässan är ett glatt gäng som hittat ett gemensamt intresse. Retrospel!

En del av oss är inbitna spelsamlare medan några av oss bara är ute efter att återuppleva spelnostalgi. En del kallar oss nördar, men i själva verket är vi faktiskt rätt vanliga människor. Enda skillnaden är ett stort hjärtligt intresse för denna underhållningskultur.