Sponsring

rsm_sponsorInför varje års mässa erbjuder vi privatpersoner och företag en chans att stödja oss genom att köpa ett sponsorpaket. Dessa är begränsade men ger flera fördelar i form av t.ex. exponering och förtur till bordsbokning. Information om vilka sponsorpaket vi har, vad de kostar och vad de innehåller, hittar du här: http://www.retrospelsmassan.se/2018/01/21/sponsorer-och-indiespelsutvecklare-2018/

För mer information och frågor kontakta:

sponsor@retrospelsmassan.se

 

Funktionär

rsm_funktionarVill du hjälpa till under mässan? Vi behöver folk till våra olika avdelningar, t.ex. demorummet, entré och speltävlingar. Du som hjälper till får gratis mat och dryck under mässan men framförallt får du chansen att träffa massa trevliga människor, ha fantastiskt kul samt vara med på Sveriges roligaste spelmässa!

Är du intresserad av detta så kontakta oss på:

funktionar@retrospelsmassan.se

Bifoga ett foto samt berätta lite kortfattat om dig själv och varför du vill vara med på Retrospelsmässan. Vi har tyvärr inte möjlighet att svara på alla ansökningar.

 

Donation

rsm_donationHar du kanske en gammal konsol liggandes på vinden som du inte använder? Några gamla spel i en låda? Donera gärna dessa till oss och vi ser till att dom kommer till bra användning!

Kontakta oss på:

info@retrospelsmassan.se