Fejkat mail i omlopp! Ignorera!

Har ni fått ett mail under kvällen där det står att Retrospelsmässan är inställd på grund av dubbelbokning och att en ny mässa istället ska planeras i augusti så stämmer detta alltså INTE! Mässan kommer att äga rum på lördag den 16e maj, precis som planerat!

Precis som förra året så har någon nu skickat ut ett mail med Retrospelsmässan samt en av våra arrangörer (Kristofer) som fejkad avsändare. Mailet har framförallt skickats till utställare och press verkar det som. Personen i fråga har förmodligen sökt upp en del mailadresser själv, t.ex. genom att undersöka våra sponsorer i menyn till höger här på hemsidan.

Förutom att det förstås är väldigt tråkigt att någon jävlas så här så innebär det ju också en del jobb för oss som ideellt arrangerar Retrospelsmässan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *