Bitar till Kaffet på Retrospelsmässan

Vi får ofta önskemål om mer musik på Retrospelsmässan. Vi har haft vårt husband och vi har även haft DJ’s som spelat spelmusik.

I år tänkte vi prova ett nytt koncept. Vi har valt att ta hjälp av Daniel Wressle som leder podcasten ”Bitar till Kaffet” som är en svensk podcast för alla som gillar klassisk åtta- och sextonbitarsmusik.

Daniel kommer tillsammans med hans kumpaner Henric och Martin att vara på plats på Retrospelsmässan 2015. Under dagen kommer de att köra ett liveavsnitt. Du som besökare har chansen att snacka lite med dem på plats och kanske rent av komma med önskningar på musik du vill höra. Musiken de väljer att spela i detta avsnitt av podcasten kommer samtidigt som den sänds över Internet även att spelas i Eriksbergshallen för Retrospelsmässans besökare.

Vi känner på oss att det kommer bli en härlig kavalkad med mängder av gamla godingar!

Lyssna på: http://www.bitartillkaffet.se

En kommentar på “Bitar till Kaffet på Retrospelsmässan

  1. […] Läs nyheten på Retrospelsmässan hemsida! […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *