Pappas Pärlor till Retrospelsmässan 2015!

Pysselhörnan på årets mässa kommer att skötas av Johan ”Pappas Pärlor” Karlgren!

Pysselhörnan har varit en lugn oas under vår annars så fartfyllda mässa, där liten som stor har kunnat sätta sig ner en stund och skapa egna konstverk med pärlplattor och pärlor i alla dess färger. Johan ”Pappas Pärlor” Karlgren är tillsammans med hjälpredan #plind känd från Instagram, och i år hjälper han till på Retrospelsmässan!

pp

Vi är så glada att pysselhörnan kommer att skötas av ett sådan expert på ämnet. Förhoppningsvis så hinner Johan svara på lite frågor gällande bästa stryktekniken eller coolaste pärlkombinationen för att bygga din drömpärlplatta! Han kommer med sina fantastiska pärlkonstverk att vara både utställare och försäljare.

Så passa på att besöka pärlproffset Pappas Pärlor under mässan och ställ dina klurigaste pärlfrågor!

Pappas Pärlor på Instagram: Pappas Pärlor

pp3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *