Cosplaytävling Retrospelsmässan 2015

Cosplaytävlingen har varit ett uppskattat inslag på Retrospelsmässan de senaste åren och den är givetvis ett viktigt inslag även i år.

Vi hoppas att många av våra besökare vill dyka upp utklädda (gärna som spelkaraktärer). Priser utlovas såklart till de bäst utklädda och förstapriset i år är, förutom en snygg och exklusiv RSM-pokal, ett presentkort på 2000 kronor att handla för hos Prylgalen. Vinnarna utannonseras, precis som förra året, på hemsidan några dagar efter mässan.

cosplay

Tävlingsreglerna är precis som förra året att de som är intresserade att vara med har tillfällen att fotografera sig i Cosplay-hörnan vid fyra olika tillfällen under dagen – 10:00, 12:00, 14:00 eller 16:00. Kan du absolut inte närvara vid någon av dessa tider men är på mässan och vill ändå vara med i tävlingen så prata med någon arrangör så kan vi kanske lösa det ändå!

Lycka till och vi ser fram emot att se era allra bästa spelkreationer!

2 kommentarer på “Cosplaytävling Retrospelsmässan 2015

 1. När kommer bilderna från årets mässa upp?

  • Retrospelsmässan

   Hej!
   Om inte alltför lång tid 🙂 Vi håller på att utse vinnare nu och sedan kommer dessa att utannonseras inom någon vecka. Efter det kommer fotografen att gå igenom övriga bilder innan de publiceras här på hemsidan.

   /Kristofer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *