Sponsra Retrospelsmässan!

Retrospelmässan har sedan starten varit beroende av sponsorer och så kommer det att vara även under 2014. Vi tycker förstås att det är fantastiskt kul att så många valt att sponsra oss genom åren och vi kan ärligt säga att utan sponsorer så hade det inte blivit mycket till Retrospelsmässa. Nu har vi slipat färdigt på sponsorpaketen för 2014 och vi hoppas att både nya och gamla sponsorer ska finna dem intressanta. För att boka ett paket, ladda ner PDF:en från länken nedan, läs igenom och hör sedan av er via mail till sponsor at retrospelsmassan punkt se.

sponsorpaket-2014.pdf

Notera att sponsorpaketen inte bara riktar sig till företag utan även till privatpersoner.

OBS! Antalet sponsorplatser är begränsade och vi vet att efterfrågan på sponsorpaketen redan nu är stor så ladda ner PDFen och skicka in er intresseanmälan på en gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *