Unik skylt från Atari till försäljning på RSM

För ett tag sedan fick vi en skylt skickad till oss från NAMCO BANDAI Partners Nordic AB. Inte vilken skylt som helst, utan en helt sjukt snygg Atari-skylt. När man kopplar in den lyser den i ett skönt rött neon-ljus och skapar en extremt härlig stämning i spelrummet. Detta är en skylt som använts i officiella sammanhang i Sverige och gör den extra cool att ha i sin ägo.

Lite fakta om skylten:

  • Tillverkningskostnad: ca. 17.000 kr
  • Höjd. 40 cm
  • Bredd. 1m
  • Djup. 15cm
  • Vikt. 12.5 kg

Under Retrospelsmässan 2013 kommer du som besökare att kunna bjuda på denna. Ungefär som en auktion. Du lämnar ett bud i informationsdisken vid entrén. Det högsta budet som är för tillfället kommer att ropas ut i högtalarna. För att så många som möjligt ska ha chansen att bjuda på denna fina skylt kommer budgivningen att pågå hela dagen. Den som har det högsta budet vid slutet av dagen vinner budgivningen.

Alla pengar som detta genererar kommer skänkas oavkortat till BRIS.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *