Safir ställer ut Amiga på RSM

Då ett av våra teman för i år är Amiga så har vi bett föreningen Safir och Amiga Forum att ställa ut sina Amigor och Amiga-relaterade prylar och även vara på plats under dagen för att bidra med sin stora kompetens i ämnet.

SAFIR – Svenska AmigaFöreningar I Riket är namnet på den rikstäckande organisation som startades 2004 av ett gäng Amigaentusiaster här i Göteborg. Målet med portalen safir.amigaos.se var att samla alla som var intresserade av Amigan och AmigaOS under ett tak och sprida budskapet om världens coolaste hemdator.

Besök dem under Retrospelsmässan och återupplev Amigans storhetstid och få chansen att klicka runt i Workbench ännu en gång. Eller varför inte se ett demo flyta på en maximalt expanderad Amiga 4000 Tower? SAFIR ryktas även ha en överraskning med sig – kan det vara den nya monster-Amigan: AmigaOne X1000 måntro?? Amigan lever!


Under många år har inte Sverige haft en tryckt Amigatidning. Detta ändrades juli 2012 när första numret av tidningen Amiga Forum kom ut. Den ges ut av Swedish User Group of Amiga (SUGA) och är dess återupplivade föreningstidning och gratis för föreningens medlemmar. Dock kan även icke-medlemmar beställa tidningen via hemsidan. Till dags datum har AF kommit ut regelbundet var tredje månad och är uppe i nummer 4. Nummer 5 kommer ut i juni.

I år kommer redaktören Johannes Genberg delta på Retrospelsmässan och erbjuda särskilda rabatter enbart för mässans besökare.

Mer information:

Safir
Amiga Forum
Suga

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *