Sponsorpaket 2015

Retrospelsmässan har sedan starten varit beroende av sponsorer och så kommer det att vara även under 2015. Vi tycker förstås att det är fantastiskt kul att så många valt att sponsra oss genom åren, och vi kan ärligt säga att utan er sponsorer så hade det inte blivit mycket till Retrospelsmässa.

Nu släpper vi sponsorpaketen för 2015 och vi hoppas att både nya och gamla sponsorer ska finna dem intressanta. För att boka ett paket, ladda ner PDF:en från länken nedan, läs igenom och hör sedan av er via mail till sponsor at retrospelsmassan punkt se.

sponsorpaket-2015.pdf

Notera att sponsorpaketen inte bara riktar sig till företag utan även till privatpersoner. Notera också att vi har infört några ändringar jämfört med tidigare år, t.ex. att det s.k. stödsponsorpaketet ersatts av ett ”Bordsbokning Premium”-paket som man enbart kommar att kunna boka genom vår hemsida i början på nästa år (vi kommer att gå ut med datum för när dessa paket släpps längre fram).

OBS! Antalet sponsorplatser är begränsade och vi vet att efterfrågan på sponsorpaketen redan nu är stor så ladda ner PDFen, läs igenom den och skicka in er intresseanmälan på en gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *