Gästföreläsare – Owe Bergsten

Vi är glada att kunna presentera ett nytt inslag på Retrospelsmässan, nämligen vår föreläsningsscen. Där kommer det under dagen hållas föredrag och frågestunder av personer som på ett eller annat sätt figurerar i spelbranschen.

Den första gästen vi stolt kan presentera är ingen mindre än Owe Bergsten, grundaren av Bergsala som tog Nintendo till Norden. Utan honom så hade förmodligen betydligt färre svenskar blivit spelintresserade och det är inte alls säkert att Retrospelsmässan ens hade existerat.

Retrospelsmässan hälsar Owe hjärtligt välkommen och ser mycket fram emot att höra vad han har att berätta om sin tid i spelbranschen och vi är säkra på att våra besökare kommer vara där laddade med frågor till honom också.

2 kommentarer på “Gästföreläsare – Owe Bergsten

  1. Quartex

    Det var kul!
    Ska bli spännande

  2. […] Läs mer på http://www.retrospelsmassan.se/2014/04/08/forelasare-owe-bergsten/ […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *