Stort tack från arrangörerna!

Retrospelsmässan 2013 var en succé långt bortom vad vi någonsin vågat hoppas på. Att så många människor delar kärleken till retrospel har gjort oss i crew helt mållösa. I slutet av dagen hade vi haft 2800 besökare på mässan, vilket är en ökning med 1000 personer jämfört med förra året!

Vi vill rikta ett stort tack till alla besökare, funktionärer, utställare, sponsorer, vänner och andra som gjorde denna dagen möjlig. Även ett stort tack till våra nära och kära som stått ut med oss i crew när vi på kvällar, helger och sena nätter, slitit och jobbat under nästan ett helt år för att arrangera denna mötesplats och träffpunkt för retrospelare från hela Norden.

Åter igen stort tack. Ni är fantastiska!

//RSM-CREW

9 kommentarer på “Stort tack från arrangörerna!

 1. Erik

  Kom tyvärr inte in i år då kön var så abnormt lång och jag hade annat inbokat ett par timmar senare. Skulle man inte kunna Samarra med t.ex. SF-mässan i betydligt större och mer ändamålsenliga lokaler på svenska mässan nästa år?

 2. Tack så mycket för en super häftig mässa! Hoppas det blir fler gånger och i större lokaler för det var lite trångt 🙂 Skit kul med speedruns etc fortsätt med det 🙂

 3. Olof

  Det var en underbar upplevelse, tack!

 4. Tack för den bästa mässan genom tiderna! Jag är riktigt nöjd med lokalerna och hoppas att det blir där även nästa år.

  Väntar med spänning på alla bilder eftersom jag inte hann med att se så mycket som säljare.

 5. Marcus Skenberg

  Helnöjd med mässan. Hade det jättetrevligt.
  Det enda jag kan klanka ner på vad de värdelösa pakeringsmöjligheterna. Fanns inte en enda parkeingsautomat som tar visa kort.

  Att stå i kö i närmare 3 timmar för att komma in på en tillställning som har öppet i 8 timmar helt oacceptabelt. Nästa år så får ni åtminstånde fyrdubbla personalstyrkan i entren.

  • Olof

   Det blev ju fullt ett tag också, så dom kunde inte ta in folk ett tag, och det kan man ju inte klaga på, det var ju 5 gånger större än förra året ändå.

 6. Patrik Andersson

  mässan var jätte rolig och trevlig och bjöd på massa roliga aktiviteter. Själv åkte jag 2 timmar till Göteborg och kom fram och fick se en enormt lång kö. Blev lite besviken eftersom jag fick stå och vänta i 3 timmar och fick inte mer en 1 och en halv timme på mig att göra det jag skulle. Annars var allt jätte roligt. Lite kul också att jag gissade på 2800 personer i frågetävlingen :). Får hoppas att man hade rätt på de andra frågorna med.

 7. Fenris

  Underbar mässa och för mig verkligen årets höjdpunkt! Tycker det är riktigt underbart att det finns en sådan kärlek till retrospel!

  Var där runt 8 på morgonen för att slippa köa särskilt mycket och tänkte först att jag kanske var för tidig; att äntligen kanske problemet med alldeles för långa köer är förbi oss. Men satan va galet med kö trots ny enormt mycket större lokal!

  Varit med sen första mässan och verkligen kul att se hur den utvecklats och bara blivit galet mycket större.

  The sky is the limit har jag tänkt, men kände verkligen att denna gång var det alldeles för mycket folk. Det var nästan så jag, som anser mig vara en social best, blev folkskygg.

  Jag hoppas att ni verkligen tar till vara på att det växer så här idiotiskt mycket och ser gärna att det framöver blir fler dagar och förhoppningsvis även fler städer. För det här har potential att verkligen bli riksomfattande! Bra jobbat! Ser grymt mycket fram emot det nästa år!

 8. Nio dagar efter mässan har fortfarande inga bilder kommit upp på sidan. Kom igen nu nize 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *