Planeringen inför Retrospelsmässan 2013 har börjat!

Förra helgen träffades vi i crew. Vi grillade, badade och hade det allmänt bra. Vi hade också vårt första planeringsmöte för Retrospelsmässan 2013. Vad som planerades är såklart hemligt än så länge men vi jobbar som vanligt på för att mässan ska bli så fantastisk som möjligt.

Vi har också förstärkt Retrospelsmässan Crew med fyra nya personer som kommer att presenteras på hemsidan längre fram. De blir ett välkommet tillskott i teamet med ett brett kunnande och ett brinnande intresse för retrospel i allmänhet och mässan i synnerhet.

Vi vill även passa på att meddela att vi valt att byta ut vår ”Retrospelsmässan-grupp” på Facebook till att ha en sida. Klicka gärna på ”gilla”. Du hittar sidan här:

Retrospelsmässan på Facebook

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *