Retrospelsmässan ställer ut i Kungsbacka Konsthall

Den 29 Januari – 12 Mars har konstnären Kristoffer Zetterstrand utställning i Kungsbacka Konsthall.
I samband med denna utställning har Retrospelsmässan blivit inbjudna att ställa ut spelsamlingar, hemdatorer och tv-spelskonsoler. Vi kommer att närvara under följande dagar:

Torsdagen den 17 Februari kl. 12 – 16
Fredagen den 18 Februari kl. 12 – 16
Lördagen den 19 Februari kl. 11 – 15

Under dessa dagar har du möjlighet att kolla in spel och spelrelaterade samlarsaker från våra egna samlingar. Du har även möjlighet att provspela retrospel på en mängd olika tv-spel och hemdatorer. På lördagen kommer vi även att arrangera en speltävling på en klassisk retrospelskonsol med Kungsbacka anknytning.

I samband med Kristoffer Zetterstrands utställning händer det även andra spännande, spelrelaterade saker i konsthallen. Som t.ex. Drop-in workshop i digital musik med musikern Björn Hedén, föreläsning om spelandets kulturhistoria, spelturnering med fina priser och pixelverkstad med pärlplattor.

Läs mer om detta här:

Kungsbacka Konsthalls hemsida

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *