Retrospelsmässan 2010 är över!

Vi som arbetat med Retrospelsmässan 2010 vill rikta ett stort tack till våra besökare och utställare. Då detta var första året för detta ganska unika event så hade vi inga direkta referenser till vilket intresse det skulle finnas i Göteborg, utan det var helt enkelt en sak vi med detta event skulle ta reda på. M.h.a. egna uppskattningar och jämförelser med andra liknande event runtom i Sverige så konstaterade vi att om det kom 50-100 gäster så hade det varit bra och gick det riktigt bra så kanske vi t.o.m. kunde hoppas på runt 150 besökare.

Det undgick säkert inte någon att kön till RSM var lång redan när vi öppnade och höll i sig ända fram till 18-tiden. När vi efter stängningsdags hade räknat färdigt så stod det klart att vi under dagen haft smått osannolika 650 betalande besökare, och på detta kan man säkerligen lägga till ett antal som inte hade tålamodet/tiden att stå i kön.

Så lika roligt som att konstatera detta stora intresse för Retrospelsmässan, lika tråkigt var det att inte kunna släppa in alla på en gång. Vi ber om ursäkt till er som fick vänta länge i kö men hoppas samtidigt att ni har förståelse för att vi omöjligt kunde förutspå att intresset skulle vara såhär stort.

Den långa kön och den förhållandevis lilla lokalen (som lite går hand i hand) till trots så tydde allt på att den stora majoriteten av besökarna uppskattade RSM väldigt mycket. Tack till er alla som tog sig tid att ge oss feedback, både muntligt och via de utlagda enkäterna. Vi fick in väldigt mycket synpunkter och vi skall ta till oss dessa, positiva som negativa. För vår ambition är givetvis att till nästa år göra en ännu bättre Retrospelsmässa, i en större lokal ;).

Än en gång tack till alla besökare och utställare, ni är underbara!

/RSM Crew.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *