Utställare på Retrospelsmässan 2018

Retrospelsmässans marknad 2018 är utsåld, på 150 säljbord kan man botanisera hos över 60 olika utställare, nedan följer en liten indikation vad man kan hitta hos våra sponsorer, tänk på att dom flesta har webshop där man kan beställa med leverans till Retrospelsmässan!

Prylgalen – www.prylgalen.com
Under epitetet ”prylar du inte visste fanns” verkar Prylgalen, en härlig butik fylld med coola prylar, grejer, kläder och manicker – ta en titt för alltid hittar man något!

Japon – www.japon.se
Jan och Pontus på Japon är ett självklart inslag på retrospelsmässan, grabbarna har anor tillbaka till den tid då retrospelen var nya och deras äkta entusiasm skiner alltid igenom!

Spel & Sånt – www.spelochsant.se
Spel & Sånt från Norrtälje är ett glatt gäng som blivit lite av kändisar själva då dom är aktiva på sociala medier och ofta dyker upp i olika populärsammanhang, butiken säljer precis allt i spelväg, nytt som gammalt, väl värt en titt!

Retroplay – www.retroplay.se
Jens på Retroplay är förmodligen sveriges äldsta TV-spels handlare med över 25 år i branchen and still going strong, en häftig monter som är nästan en värdig utställning i sig självt utlovas!

Nostalgibutiken – www.nostalgibutiken.com
En härlig butik från Åkersberga som alltid kommer fullladdade med spel och ett glatt humör, vill man se hur en spelbutik såg ut på 90talet ska man besöka Nostalgibutiken!

Supermotaro – www.supermotaro.se
Med anor ända tillbaka till tidigt 2000-tal driver Supermotaro gänget en webshop och dyker upp på de flesta mässor där det finns TV-spel och leksaker.

Gamefun – www.gamefun.se
En webshop med kläder och prylar från spel och filmvärlden, den solklara platsen för den som vill visa upp sin dedikation med lite snygga spelkläder!

Retrospelboxar – www.retrospelboxar.se
Vill du skydda dina spel mot fukt, slitage och solljus.. eller kanske bara kladdiga fingrar.. Då är retrospelsboxar stället för dig, protectors till alla möjliga spel!

Pixel-shirts – www.pixel-shirts.com
Pixel-shirts har massor av customgjorda T-shirts med spelmotiv till billiga priser, Tobias och William driver också den populära youtubekanalen Tillbaka till Nestiden, vi är stolta att ha dom hos oss på Retrospelsmässan!
https://www.youtube.com/channel/UCon1JvTOO56B0hRebR-VQ7A

Epic Loot – www.epicloot.org
Som namnet antyder finns här loot från spel, film, anime och mangans värld, massor av häftiga prylar och exklusiva replikor utlovas!

Nerdworld – www.nerdworld.se
Exklusiva kläder, prylar och kuriosa från spel och film utlovas hos Nerdworld!

Fadecase www.fadecase.com

Exklusiva replikor och merch från populära E-sports titlar som CS:GO.

N3RDS BARhttp://n3rdsbar.com/

I stockholm finns en bar av gamers för gamers, spel på menyn, spel i baren, spela spel eller bara titta på spel, det perfekta hangout stället i huvudstaden!

Kid Fikaruswww.facebook.com/KidFikarus/

I Lycksele ligger detta vattenhål, ett fik med speltema, chilla med en polare över en runda smash TV eller varför inte avsluta lunchen med lite street fighter 2..

Retrobitbroswww.retrobitbros.se

Två polare med ett brinnande spelintresse, spel och merch i mängder till bra priser, spana in hemsidan eller deras facebook för massa sköna deals.

Retrospelsgiganten
Jesper från Retrospelsgiganten är ett välkänt ansikte på sveriges spelmässor, på Retrospelsmässan har han fullständigt maxat utbudet och många fynd utlovas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *