Syntax Error är tillbaka!

Till Retrospelsmässan 2017 har vi lyckats övertala Sol och hiro (och deras nya medhjälpare Myran) att snickra ihop ett helt nytt avsnitt av Syntax Error!

sol_hiro_myranFrån vänster till höger: Sol, hiro och Myran

För er som inte vet var Syntax Error pionjären i Sverige vad gäller att få ut TV-spelsmusik till allmänheten, sommaren år 2000 var Sol med i ett radioprogram i P3 kallat ”frankerat” där privatpersoner fick snickra ihop sitt eget radioprogram i ca 30min, Sols program med TV-spels musik var det överlägset populäraste och fick kort därefter en egen serie med ett program i månaden, detta blev så väl mottaget att det 2001 blev ett program i veckan.

100 avsnitt senare lades programmet ner av oklara skäl hösten 2003, Syntax Error dök sporadiskt upp några gånger till mellan åren men blev tyvärr aldrig ett fast inslag i tablån.
Vill man läsa mer om historien bakom Syntax Error eller ladda ner dom gamla avsnitten går det att göra på www.syntaxerror.nu

Sol, hiro och Myran går alla att träffa på Retrospelsmässan 29:e april! Men nu… sparka av skorna, luta er tillbaka och njut av ett helt nytt megalångt avsnitt av radioprogrammet som spelar och diskuterar retrospelsmusik som i sig självt har blivit retro, rena rama retroinception! Enjoy!

Syntax Error Retrospelsmässan 2017 Special (ladda ner mp3)

2 kommentarer på “Syntax Error är tillbaka!

  1. Björn

    Perfekt uppladdning inför Retrospelsmässan! Grymt kul med ett nytt avnitt av kulturgärningen Syntax Error!

  2. […] gjorde legendariska radioprogrammet Syntax Error comeback! Hallå, P3, ta tillbaks det här programmet, […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *