Svenska videospel utställda och i ny bok!

Retrospelsmässan kommer ägna en av montrarna i spelutställningen åt ett urval av svenskutvecklade spel från 80- och 90-talet. De flesta av dessa är idag ovanliga och tillhör knappast allmän kännedom. Dessutom kommer ett första utkast av boken Svenska Videospel 1956-1996 från Sunhede/Lindell visas av bokförlaget Mygrandmotherisgone vid bord nummer 46. Där hittar du även Jimmy Wilhelmsson och hans bok Generation 64 för signering. Har du tur kanske du även stöter ihop med en av männen bakom C64-spelen No Mercy och Rubicon.

En kommentar på “Svenska videospel utställda och i ny bok!

  1. […] jag kommer ju att befinna mig på Retrospelsmässan i Göteborg i helgen. Där står jag med en ny omgång böcker och en tillika ny omgång stickers […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *