NES-bibeln 8 BITAR får premiär på Retrospelsmässan!

Den 3 maj lanseras boken 8 BITAR: Historien om Nintendo Entertainment System. Den 344 sidor tjocka NES-bibeln är gjord av redaktionen bakom tidningen LEVEL och får exklusiv premiär hos oss på Retrospelsmässan.

8 BITAR är en historisk bok om Nintendo Entertainment System. I åtta omfattande kapitel följer vi konsolens resa från Kyoto till Kungsbacka – och vidare in i det svenska folkhemmet. På 344 sidor presenteras alla NES-spel som släpptes officiellt i Sverige mellan 1986 och 1995. Här finns spelutvecklarnas egna berättelser och deras starkaste minnen – alla rikligt illustrerade med totalt över tusen bilder.
Följ med till Svampriket och Hyrule, genom Draculas slott och New Yorks kloaker, från antikens Grekland till 200X. Besök arkadhallar och konstgallerier, möt spelikoner och slutbossar, läs om världarna du aldrig glömmer – och de du aldrig visste existerade.

8 BITAR är en bok av Tobias Bjarneby och Markus Karlsson Frost. Medverkar gör även Peter Ottsjö, Thomas Wiborgh, Carl-Johan Johansson, Victor Sjöström, Alfred Holmgren, Sandra Hultsved, Fredrik Schaufelberger, Daniel Eyre, Gustav Baconcini, Nicholas Ringskog Ferrada-Noli, Pär Villner, Gustav Karlsson Frost & Takashi Kudo.

På Retrospelsmässan säljs boken till specialpris för 350 kronor och går att få signerad. Besök Levels monter som ni hittar längst upp i mittdelen av Eriksbergshallen.

 

3 kommentarer på “NES-bibeln 8 BITAR får premiär på Retrospelsmässan!

 1. Tommy Ståhl

  Hej Jag köper 8 boken BITAR om nån har fått den signerad av Tobias Bjarneby och Markus Karlsson Frost
  Sänd förslag på pris till mig.
  Tack på förhand!
  Med vänlig hälsning, Tommy
  070 5491715
  tommy.stahl@mac.com

 2. vendela

  Kommer den säljas i affärer eller kunde man bara få tag på den på mässan? 🙁

 3. Eliasson

  Går att köpa på butik.loading.se : )
  ca 450kr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *