Framtiden…

Imorgon skulle vi slagit upp portarna till Retrospelsmässans 10 års jubileum, men 2020 skulle ta en vändning som ingen kunnat ana, istället famlar vi i ovisshet om ens när vi kan börja planera för ett nytt datum.

Som det ser ut nu blir det ingen mässa 2020 alls, det enda evenemang vi har inplanerat i dagsläget är Comiccon Göteborg den 31 oktober – 1 november, mer om det går att läsa här : Comiccons hemsida , vi hoppas innerligt att detta evenemang går igenom och kan genomföras på ett säkert sätt.

När kommer Retrospelsmässan tillbaka då? Ja det enda vi vet i dagsläget är att vi som planerar evenemanget är fullständigt överens om att vi inte arrangerar någon mässa förrns det är helt säkert ur ett hälsoperspektiv.
Christmas edition? 2021? 20XX?… ingen vet.

Ta hand om er och varandra, game on – och så ses vi i framtiden heltenkelt!

Har ni frågor till oss får ni gärna kontakta oss på Retrospelsmässans facebook.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *