Utställare på Retrospelsmässan 2017

2017 stoltserar vi med att det kommer fler utställare än någonsin, ca 70st! Här följer en kort presentation utav några av dom!

Prylgalen – www.prylgalen.com
Under epitetet ”prylar du inte visste fanns” verkar Prylgalen, en härlig butik fylld med coola prylar, grejer, kläder och manicker – ta en titt för alltid hittar man något!

Japon – www.japon.se
Jan och Pontus på Japon är ett självklart inslag på retrospelsmässan, grabbarna har anor tillbaka till den tid då retrospelen var nya och deras äkta entusiasm skiner alltid igenom!

Spel & Sånt – www.spelochsant.se
Spel & Sånt från Norrtälje är ett glatt gäng som blivit lite av kändisar själva då dom är aktiva på sociala medier och ofta dyker upp i olika populärsammanhang, butiken säljer precis allt i spelväg, nytt som gammalt, väl värt en titt!

Retroplay – www.retroplay.se
Jens på Retroplay är förmodligen sveriges äldsta TV-spels handlare med över 25 år i branchen and still going strong, en häftig monter som är nästan en värdig utställning i sig självt utlovas!

Nostalgibutiken – www.nostalgibutiken.com
En härlig butik från Åkersberga som alltid kommer fullladdade med spel och ett glatt humör, vill man se hur en spelbutik såg ut på 90talet ska man besöka Nostalgibutiken!

Supermotaro – www.supermotaro.se
Med anor ända tillbaka till tidigt 2000-tal driver Supermotaro gänget en webshop och dyker upp på de flesta mässor där det finns TV-spel och leksaker.

Gamefun – www.gamefun.se
En webshop med kläder och prylar från spel och filmvärlden, den solklara platsen för den som vill visa upp sin dedikation med lite snygga spelkläder!

Retrospelboxar – www.retrospelboxar.se
Vill du skydda dina spel mot fukt, slitage och solljus.. eller kanske bara kladdiga fingrar.. Då är retrospelsboxar stället för dig, protectors till alla möjliga spel!

Pixel-shirts – www.pixel-shirts.com
Pixel-shirts har massor av customgjorda T-shirts med spelmotiv till billiga priser, Tobias och William driver också den populära youtubekanalen Tillbaka till Nestiden, vi är stolta att ha dom hos oss på Retrospelsmässan!
https://www.youtube.com/channel/UCon1JvTOO56B0hRebR-VQ7A

Epic Loot – www.epicloot.org
Som namnet antyder finns här loot från spel, film, anime och mangans värld, massor av häftiga prylar och exklusiva replikor utlovas!

Gadzooks – www.gadzooks.se
Gadgets galore, söker du prylar och inredning med spel och filmmotiv är detta stället för dig, en webshop fullsmockad med coola grejer!

Nerdworld – www.nerdworld.se
Exklusiva kläder, prylar och kuriosa från spel och film utlovas hos Nerdworld!

Retrospelsgiganten
Jesper från Retrospelsgiganten är ett välkänt ansikte på sveriges spelmässor, på Retrospelsmässan har han fullständigt maxat utbudet och många fynd utlovas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *