Alwa’s Awakening nu ute på Steam!

Ni som besökte Retrospelsmässan 2015 kommer kanske ihåg att man kunde prova Alwa’s Awakening, ett spel i härlig NES-stil. Då var det en tidig version av spelet och mycket har hänt sedan dess. Nu är spelet färdigt och precis släppt på Steam till PC, Mac och Linux.

Här kan du köpa spelet: http://store.steampowered.com/app/549260

I Alwa’s Awakening tar du rollen som Zoe, som blir skickad till landet Alwa för att hjälpa dem att jaga bort ondskan som tagit över landet. Till hjälp har du en magisk stav, en stav som under spelets gång får magiska krafter som ger Zoe möjlighet att komma vidare i kampen mot ondskan.

AlwasAwakening02 AlwasAwakening01

Alwa’s Awakening är ett plattformsspel, med pussel och äventyrsinslag. I spelet får du utforska landet Alwa och det finns många hemligheter att upptäcka. Till hjälp har du din karta som gör att det blir lättare att hitta och att se vilka delar du ännu inte utforskat.

https://www.youtube.com/watch?v=ijP4WJjSdLg

Elden Pixels som utvecklat Alwa’s Awakening kommer att finnas på Retrospelsmässan 2017! Du kommer kunna testa det färdiga spelet och träffa utvecklarna. Några av de som utvecklat spelet har även varit med och arrangerat Retrospelsmässan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *