Kickstarter för barnbok om TV-spel

Gustaf Jansson (tidigare bl.a. TeknikHype och IGN) har bestämt sig för att skriva en svensk barnbok kring ämnet TV-spel. För att finansiera projektet har Gustaf bestämt sig för att dra igång en kickstarter. Vi i RSM-crew tycker förstås att det här är ett kul initiativ, men om Kims digitala äventyr ska bli verklighet så behöver gamingföräldrar runtom i landet också visa sitt stöd.

Från kickstarter-kampanjen:

Har ni, precis som jag, varit en del av spelkulturen så kan jag garantera att ni kommer finna både en och två referenser mellan raderna. Detta är första boken i en serie av fem, varav ett andra manus som snart är klart. För att ni ska kunna ta del av hela historien i ett fysiskt format behövs det en del kapital, det är därför jag vänt mig till Kickstarter och främst er! 

Om jag, tillsammans med er, klarar att nå målet för denna kampanjen så kan ni vänta er en bok under september i år. Är det så att vi klarar av att nå extramålet så kommer boken även att släppas som ljudbok 

Nu finns det bara en sak kvar att göra, hjälp mig att fixa denna kampanjen! Kickstarter fungerar så att hela målet måste nås för att kampanjen ska lyckas. Fattas det fem kronor när kampanjen slutar så försvinner hela kapitalet. Hjälp till att sprida denna kampanj på sociala medier. Har du inget behov av den fysiska versionen? Köp eboken. Vill du vara lite extra snäll? Lägg in lite extra pengar så får du något extra tillbaka! Det hade varit en dröm att få ge ut denna boken till er!

Om boken:

  • Omslag: Hårdpärm
  • Mått: 170 x 240 mm
  • Papperstyp: 150 gram/m2 (glansigt)
  • Antal sidor: 34 sidor
  • Rygg: Sydd
  • Åldersgrupp: 5 – 8 år

Länk till Kickstarter

En kommentar på “Kickstarter för barnbok om TV-spel

  1. […] Retrospelsmässan (Retrospelsmässan.se) […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *