Gothenburg Games Esport Challenge 19-21 November!

Den 19 till 21 november går Gothenburg Games Esport Challenge av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg. Från evenemangets hemsida:

Gothenburg Games Esport Challenge –  ett koncentrat av den digitala spelvärlden och spelvärlden i stort. Evenemanget arrangeras parallellt med Kunskap & Framtid 19-21 november och entré till Kunskap & Framtid ingår i din biljett. Inom Gothenburg Games Esport Challenge ryms det mesta som rör spel och spelande; dataspelsbranschen, e-sport, bräd- och rollspel, retrospel, cosplay och mer därtill. Vår ambition är att skapa en spelfestival i Göteborg som matchar spelindustrins enorma tillväxt.

För att bidra med lite retrokänsla så kommer vi att ställa ut två sköna arkadmaskiner för besökare att testa (självklart på freeplay!).

Biljetter köper man här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *