Spelhjälpen – Ett spelmaraton för flyktinghjälp

Nästa helg drar den första upplagan av Spelhjälpen igång! Pengarna som kommer in kommer att skänkas till Läkare Utan Gränser.

Från Spelhjälpens hemsida:

Under helgen vecka 41 kommer den första upplagan av Spelhjälpen gå av stapeln, ett direktsänt spelmaraton till stöd för Läkare Utan Gränsers arbete för flyktinghjälp och för att uppmärksamma den allt mer ohållbara situationen vid Europas gräns.

Vi som tagit initiativ till detta är ett antal spelentusiaster, podcastare, spelskribenter och medmänniskor som har det gemensamt att vi både älskar spelmediet för dess eskapism och för dess förmåga att föra människor samman och skapa gemenskap. Det är denna gemenskap vi nu vill ta med oss ut från spelens värld, så att vi tillsammans kan göra vår omvärld till en bättre plats.

Och vi vill att du ska vara med!

Läs mer på deras hemsida eller i deras Facebook-grupp och framförallt hjälp till med att sprida ordet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *