TACK!

Tack!

Nu är RSM2015 över och vi vill ta tillfället i akt och tacka alla som besökte oss under lördagen som var! Hoppas att ni alla hade minst lika kul som oss! Vi har inga grundade uppgifter ännu men det ser ut som vi återigen slog besöksrekord, det är helt fantastiskt att så många delar den glädje till spel som vi också har!

donationerRSM2014

Vi vill förstås även passa på att tacka alla underbara funktionärer, alla utställare, alla sponsorer och alla andra som gjort det möjligt för oss att genomföra Retrospelsmässan. Utan er hade det aldrig gått!

mvh

Robert, Petar, David, Kristofer, Paulina, Mattias, Roger, Jesper, Michael, Magnus, Magnus och Per-Inge

gruppbild

6 kommentarer på “TACK!

 1. Lena

  Tack för ert fantastiska arbete! Jag hade superroligt. Vi ser fram emot nästa år! 😉

 2. Rasmus

  Tack för i år……
  Har flertalet Britter som vill flyga in och hänga på RSM 2016, blir det nått?? Datum??

  Rasmus

  • Retrospelsmässan

   Hej Rasmus!
   Kul att vi nått ut hela vägen till Storbritannien! Vi brukar ta beslut om kommande års mässa under sensommaren/hösten. Vi kommer att gå ut med nyheter här på hemsidan och i våra andra sociala kanaler (Facebook, Instagram och Twitter) när vi vet mer. Så det enda vi kan säga nu är att du får hålla utkik om några månader:)

   /Kristofer, Retrospelsmässan

 3. Golden Arse

  Hej!! Sjukt bra mässa!! Ni gör ett otroligt bra jobb :).
  Jag har bara en sak att anmärka på. Jag och många jag känner säger att vi inte kommer att gå igen om inte lokal ändras. Att stå två timmar i kö är värt det men inte kul. Jag hoppas till nästa år att det blir något ännu större och som sväljer mycket mer folk.
  Rsm for ever!!

 4. Rikard

  Hej!
  Tack för en riktigt kul mässa! Undrar om fler foton från mässan dyker upp på sidan? Tänker på allt poserande i fotografhörnan 🙂
  Mvh Rikard

 5. harry

  ni är kungar, första retrospelsmässan för mig och det var grymt, hade dock velat se om ni kanske kunde haft en mindre tävling för kanske något annat spel. killer instimct till snes eller till xbox one vore kul

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *