Vad händer när mässan stänger för dagen?

Det är många som undrar vad man ska hitta på när Retrospelsmässan stänger dörrarna kl. 18 på lördag. Vi arrangörer kommer förstås att spendera några timmar på att plocka i ordning innan vi försöker ansluta till något av de arrangemang som pågår på kvällen. Vi har tidigare berättat om En Fest i 8 Bitar som anordnas på Chalmers (se nyhet här).

Är man sugen på en bit mat och en go bärs innan man går till En Fest i 8 Bitar så har vi i år även ett samarbete med den relativt nyöppnade puben John Scott’s på Linnégatan 38 i Göteborg. Mot uppvisande av entréstämpel från Retrospelsmässan får man på lördagen en John Scott’s Burger med öl/vin/cider för 169:- (ordinarie pris ligger på mellan 208 och 217 kr). Dessutom så har de lovat att köra spelmusik i högtalarna!

Från Eriksbergshallen kan man ta en färja över till Rosenlund. Därifrån är det tio minuters promenad till John Scott’s. Ska man vidare till En Fest i 8 Bitar så går spårvagn 6 strax utanför John Scott’s (från hållplats Prinsgatan) direkt upp till Chalmers (till hållplats Chalmers).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *