1993 – Space Machine

Det har blivit dags att presentera ytterligare ett av spelen som ni besökare kommer att kunna testa i årets indiespelshörna; 1993 Space Machine. Spelet kunde faktiskt testas av förra årets besökare, men utvecklingen har rullat på och därför välkomnar vi teamet bakom tillbaka till mässan.

1993tech

 

Från utvecklarna:

1993 Space Machine är ett Amigaspel som aldrig såg dagens ljus då det begav sig, trots avtal med utgivare och publicering i erkända speltidningar. Dess historia har fångat många och finns återberättad av Aftonbladet, Level och Gameractor m.fl. Glöm Duke Nuke ’em forever! Vi har tagit 22 år på oss! Detta är retro på riktigt.

Samtidigt som 1993 är ett klassikt shoot ’em up från den tiden så finns där en del annorlunda spelmekanik att bemästra och utforska.

1993 är en hyllning till spel som vi älskade att spela som tonåringar. De världar som presenterades i Xenon II, R-Type, IO, Blood Money, Battle Squadron och SWIV m.fl. slukade oss helt. Om vi når ända dit är upp till spelarna att avgöra. Kom och testa!

www.1993game.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *