else.Heartbreak() på Retrospelsmässan 2015

Retrodoftande indiespel har varit ett uppskattat inslag på våra senaste mässor. 2014 så fick de för första gången en egen avdelning på mässan och på RSM2015 fortsätter vi med samma koncept. Spelen kommer att presenteras här på vår hemsida under våren och först ut är det svenskutvecklade spelet else.Heartbreak() som alltså kommer att demonstreras på plats i år. Vi är förstås väldigt glada över detta.

 

TitleBIG

else.Heartbreak()

Sebastian har precis landat sitt första jobb I den avlägsna staden Dorisburg. Han flyttar dit för att starta ett nytt liv och lista ut vem han verkligen är. Bland ett gäng udda karaktärer, hackers och aktivister, finner Sebastian riktig vänskap – kanske även kärlek. Men kommer de kunna stoppa de fruktansvärda handlingar stadens maktpersonligheter satt i rörelse? Och vem kommer i slutändan få sitt hjärta krossat?

Spana gärna in trailern på deras hemsida: http://elseheartbreak.com/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *