Love Hulténs senaste alster på RSM2015!

Konstnären Love Hultén har visat upp sina underbara spelkonstverk på Retrospelsmässan under några års tid. Nu har vi nöjet att meddela att Love kommer att närvara på mässan även i år och att han kommer att ha med sig några av sina senaste skapelser. Bland annat vet vi att Love kommer att visa upp R-Kaid-R (Arcader) (se nedan), samt att han kommer att avtäcka ett helt nytt projekt! Det enda vi vet om det nya projektet är att det är en arkad-protoyp för två spelare.

emg1-3emg1-0

R-Kaid-R (Arcader)

R-Kaid-R är en exklusiv spelmaskin i trä, och en personlig hyllning till arkad-eran. Med 8 timmars batteritid per laddning kan du nu jaga high scores i lyx, på resande fot. R-Kaid-R må vara en emulator-maskin utan original-hårdvara, men hämtar upp poäng med design, smäckra dimensioner och obegränsat med spelutrymme. Skapa personliga spelbibliotek och fyll din R-Kaid-R med favoriter från förr.

w1-0w1-4

Love Hultén tillverkar dessa numrerade skrytpjäser för hand i Göteborg. R-Kaid-R är ett samlarobjekt och ett hyllande hantverk, med funktion som bonus. Den bör helt enkelt inte förväxlas som en konkurrent till Nintedo DS.

 

w2-0

logo_love

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *