Praktiska tips för er besökare

Ta med kontanter

120_krVi tänkte så här i sista minuten ge er besökare lite tips inför ert besök. För det första så är det bra att se till så att man har med sig ordentligt med växel. I vår entrékassa kommer vi i år att ta kort med hjälp av iZettle, men kontanter går alltid snabbare och då framförallt om man som besökare har jämna pengar med sig. Entréavgiften är 120 kr, och genom att ha pengarna förberedda i handen när du kommer fram till entrén så kan du hjälpa oss att snabba på själva insläppet till mässan.

Vidare så vet vi att en del av våra utställare kommer att ta kort med hjälp av iZettle och att vissa även kommer att erbjuda betalning genom Swish. Men det är fortfarande många som bara kommer att kunna ta emot betalning kontant så vill man vara säker på att kunna spontanshoppa lite sköna retrospel så bör man ha lite kontanter i olika valörer på fickan.

Ta ut pengar innan ni anländer till Eriksberg. Det finns en bankomat precis utanför Eriksbergshallen men det finns alltid en risk för att pengarna i denna kommer att ta slut om alla besökare skall använda den under mässdagen.

T-shirts

t-shirts_2014

Vi kommer att sälja t-shirts i vår informationsdisk. De färger som finns att välja på är röd, svart och lila (som är årets färg). Dessa kostar 150 kr st.

Speltävlingarna

Precis som under tidigare Retrospelsmässor är det tillåtet att använda en egen handkontroll vid speltävlingarna. Det ska dock vara en omodifierad originalkontroll! Våra handkontroller är självklart testade och fungerar som de ska men vill man vara riktigt säker på att det “känns precis som hemma när man övat” så kan man alltså ta med sin egna.

Cosplay-tävlingen

Vi vill även påminna om Cosplay-tävlingen, det vore jätteskoj om så många som möjligt kom utklädda! Förstapriset är ett presentkort på 2000 kr hos Prylgalen och en unik pokal. Det finns fyra tider under dagen då man kan fotograferas vid Foto och Cosplayhörnan; 10:00, 12:00, 14:00 och 16:00. Har du inte möjlighet att närvara vid någon av dessa tider så prata med en arrangör så försöker vi lösa det i mån av tid.

Programblad

På mässan kommer det finnas upptryckta programblad att tillgå. Detta programblad finns även att ladda ner som en PDF: RSM-Programblad-2014

Parkeringar

Parkeringar finns det lite här och var i området, men vi vill påminna om att Eriksbergshallen inte har någon större dedikerad parkering för besökare.

Mer information

I vår FAQ och på sidan Information om Retrospelsmässan 2014 finns det mer information.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *