Återförening av Nintendoklubben!

I slutet av 80-talet/början av 90-talet var Nintendo helt dominerande i TV-spelsbranschen och Sverige var absolut inget undantag, vilket antalet medlemmar i Nintendoklubben tydligt visar. Många var vi som suktade i ”Nintendo Magasinet” och klubbladen där vi läste om allt kul de anställda på Nintendoklubben gjorde. Att ha som jobb att spela de nyaste och häftigaste spelet, vem hade inte velat det?

På Retrospelsmässan 2014 så kan vi extremt stolt presentera något som aldrig tidigare hänt – en återförening av Nintendoklubben! Du har med stor sannolikhet läst om dem i Nintendo Magasinet eller pratat med dem på telefon när du för 20 år sedan satt fast i ett Nintendospel, nu får du träffa dem tillsammans, höra deras historier och se mängder av unika klubbprylar utställda. Vi hälsar Jens, Stefan, Carolina, Tobias, Camilla, Hasse, Ingemar och Michael hjärtligt välkomna och vi hoppas att ni besökare kommer tycka detta är lika kul och spännande som vi tycker det är!

Det kommer även vara en tävling under föreläsningen för alla er som har med ert gamla klubbkort så vill ni vinna fina priser så ta med er detta.

Missa för allt i världen inte denna ”once in a lifetime”-händelse, bara på Retrospelsmässan 2014!

3 kommentarer på “Återförening av Nintendoklubben!

  1. Fredrik

    Missade detta pga kön in men är nyfiken på hur många som hade sitt medlemskort med sig, hade mitt redo med mig.

  2. kan man få reda på vart hur när nintendo klubben startar via att man mailar mej eller hur får man tag i klubbkort? och vart ligger klubben? hur mycket kostar spelen hos er vad är det för tävlingar? kan ni på klubben maila mej infromation till mej om er klubb och vart det ligger vanadis nr som jag bor på är —— maila mej lite infromation tack på ——-

  3. Tomas

    Fan att man missade det här! Jag bär alltid med mig kortet i plånboken. Har haft det sedan 1991.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *