Game Jam РSponsorpriser och r̦stning om tema!

Ni har fått veta vilka företag som skall levera Game Jam-priserna men ni har inte riktigt fått veta exakt vad som väntar. Vi har haft lyckan att kunna ge ut två väldigt förnäma priser till våra deltagare och ett pris som sedan teamet får ge till den deltagaren som de tycker ha gjort störst insats i deras team. Glöm inte att rösta på det tema du gillar mest!


780x325_AREA-main-banner
Ifrån Autodesk kommer alla deltagarna få en licens ifrån deras nyaste produkt, Maya LT, och blir en av de som får använda det nya unika Shader FX verktyget.

marmoset_logo_long_on_lightbgMarmoset har gjort det helt unika och låter deltagarna välja om de vill ha en license av deras Unity plugin, Skyshop, eller om de vill ha deras fristående Toolbag 2.0. Valet är ditt!

SD4_Full_black_type_var01Allegorithmic’s pris, en licens av deras helt unika mjukvara Substance Designer, är vad deltagarna själva kommer att ge den medlemmen i laget som har gjort det där alldeles extra. Detta är upp till det vinnande laget att dela ut själva.


Vi hoppas att likaväl besökare som deltagare är lika glada för dessa priser som vi är, det var riktigt roligt att kontakta alla företag för att sedan få sådan enorm respons som vi fick. Vi vill tacka Autodesk, Marmoset och Allegorithmic för att ni har gett vårt senaste inslag på mässan en riktig raketstart.

Läs mer om årets deltagare
På årets Game Jam så kommer en mängd utvecklare, grafiker och designers. Här kan du ta en närmare titt på dem och även ta kontakt med dem. @slapmybitsup (bitslap.se), www.syncopegames.com, @Seruk, Image & Form Games (@imageform, imageform.se), Hello There (www.hellothere.se), Free Lunch Design (@freelunchdesign www.freelunchdesign.com).

Game Jam Tema Röstning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *