Bergsala/Nintendo kommer till Retrospelsmässan 2014

nintendo_husvagnVi kan med stor glädje meddela att Bergsala AB/Nintendo kommer att vara på plats på Retrospelsmässan 2014. Som många säkert minns var Bergsala på plats förra året med den fina Nintendo-husvagnen och en StreetPass-tävling, men i år kommer Bergsala också finnas på plats med en monter inne i mässlokalen och mängder av aktiviteter.

I montern kommer de ha fokus på Mario Kart-seriens historia och anordna Mario Kart 7-tävlingar där du kan vinna fina priser. Det var några år sedan nu som Super Mario Kart släpptes i Sverige och den 30 maj släpps Mario Kart 8 till Wii U. En så fantastisk och uppskattad spelserie! Kom och ta del av den!

Bergsala kommer dessutom vara med och arrangera årets Super Mario Bros.-tävling tillsammans med oss. Vi hoppas på att slå deltagarantalet i tävlingen i år! Så tveka inte att vara med och visa dina ”skills”! Läs mer om hur speltävlingarna går till här

Förra årets StreetPass-tävling blev så uppskattad att vi kommer hålla en ny sån tävling. Så ta med era Nintendo 3DS och glöm inte att tömma dem på StreetPass till och från.

Fler hemliga detaljer kommer avslöjas löpande på www.nintendo.se samt på deras Facebook-sida och Twitter-konto.

Kontakta Patrik på Bergsala patrik.johansson@bergsala.se om du vill veta mer eller Mikael Forslind på Retrospelsmässan. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *