Ett stort tack från arrangörerna!

Helgen är slut och med den även den tredje upplagan av Retrospelsmässan. I lördags fick 1800 besökare möjligheten att handla massvis av prylar från våra försäljare, titta på utställningar, delta i våra speltävlingar och ha chansen att möta vinnaren av Nintendo-SM 1992, spela flipper, arkadspel, konsoler och datorer från 70-, 80- och 90-talet samt mycket annat.

Vi i arrangörsgruppen vill rikta ett stort och hjärtligt TACK till våra besökare, säljare, utställare, sponsorer och funktionärer för att årets mässa gick så bra som den gjorde. Att det var lång kö utanför och tog sin lilla tid att komma in är vi såklart väl medvetna om. Förra året fungerade Medborgarhuset mycket bra som lokal, i år kom det fler besökare än vi hade räknat med. Att på förhand veta hur bra en lokal kommer att vara är extremt svårt och vi hoppas att de flesta av er har förståelse och överseende med detta. Stor eloge till er som stod i kö under dagen för att besöka oss! Av feedbacken vi fått att döma så tyckte de flesta av er att det var värt det. Nästa år kommer lokalen att vara större och bättre, det är givet… 🙂

Även ett extra tack till de som tog sig tid att fylla i besökarenkäten, som vi håller på att utvärdera just nu. Feedbacken från våra besökare är otroligt viktig för hur nästa års mässa kommer att bli, så om du skulle ha missat att fylla i enkäten så får du mer än gärna skicka feedback till oss via vårt mail-formulär.

Återigen, stort TACK!
Arrangörerna av Retrospelsmässan 2012: Robert, Per-Inge, Roger, Kristofer, Mattias, Klas och Markus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *