Praktiska tips till er besökare!

Vi tänkte så här i sista minuten ge er besökare lite tips för att underlätta. Framförallt så är det ett hett tips att se till så man har med sig ordentligt med växel. Dels gärna 70 kr till inträdet, men det kan även vara bra med mindre valörer när man handlar av säljarna eller i kiosken.

Ta ut pengar innan ni anländer till Gamlestaden. Det finns två bankomater i Gamlestaden men under förra årets mässa så tog faktiskt kontanterna slut i dessa. Det kommer nog inte vara många säljare som erbjuder betalning med kort.

Precis som under tidigare Retrospelsmässor är det tillåtet att använda en egen handkontroll vid speltävlingarna. Det ska dock vara en omodifierad originalkontroll! Våra handkontroller är självklart testade och fungerar som de ska men vill man vara riktigt säker på att det ”känns precis som hemma när man övat” så kan man alltså ta med sin egna.

Vi kommer att ha en garderob på mässan (då den är obemannad så sker dock inhängning på egen risk, vi tar inte ansvar för ev. försvunna kläder eller värdesaker).

Vi vill även påminna om Cosplay-tävlingen, det vore jätteskoj om så många som möjligt kom utklädda!

På mässan kommer man att få ett programblad när man går in. Detta finns även att ladda ner som en PDF.

Till er som kommer med bil och har svårt att hitta en parkeringsplats så kan vi tipsa om att SKF har en stor parkering i närheten, bara ca 250 meter från mässan. En kartbild hittar ni på vår infosida.

Svampriket rapporterar live ifrån Retrospelsmässan!

Till de som inte har möjlighet att ta sig till Retrospelsmässan nu på lördag har vi en god nyhet! Mellan kl. 13 och 15 kommer Samson Wiklund och Anders Brunlöf från Svampriket att sända live ifrån mässan. Tillgång till sändningen kommer att ges ifrån Svamprikets egna hemsida under lördagen.

Kom bland de första!

Precis som de föregående åren belönas de första som kommer till mässan med var sin snygg limiterad RSM-pin!

Dessutom har Prylgalen (som är en av våra huvudsponsorer) lyckats att lägga vantarna på ett parti av det kommande Angry Birds-godiset! Det kommer att börja säljas i butik först i juni månad men nu har du chansen att vara en av de första i Sverige att få testäta det på mässan. Godiset kommer att delas ut gratis i entrén till våra besökare så länge det räcker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *