Gott Nytt År på er kära besökare!

2012 är här och det kan bara betyda att upploppet till årets Retrospelsmässa kan dra igång på allvar. Vi arrangörer är väldigt spända och förväntansfulla inför mässan och vi hoppas att ni också är det!

Som ni säkert redan lagt märke till så har designen på hemsidan ändrats för att dels återspegla årets färg men även för att belysa att vi i år har tre teman som vi kommer att lägga ett extra fokus på under dagen. I vilken form vi kommer att göra detta lämnar vi till årets mässbesökare att själva upptäcka 😉 Information om årets teman kan du läsa mer om här.

Detta är dock långt ifrån allt vi har att berätta om Retrospelsmässan 2012. Under vintern/våren så kommer det precis som förra året att uppdateras fortlöpande med nyheter på hemsida/nyhetsbrev/facebook/twitter så håll utkik.

Årets mässa kommer som vi tidigare utannonserat att vara lördagen den 28:e april. I slutet av januari är bästa tiden att vara ute om du vill köpa billiga tågbiljetter till RSM. Det kan även vara en god idé att vara ute i god tid om man vill boka någon form av boende.

Mvh
RSM-gänget 2012 – Klas, Kristofer, Mattias, Markus, Per-Inge, Robert, Roger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *