Ett stort tack från arrangörerna!

För ungefär 1½ år sedan ställde vi oss frågan om det fanns något retrospelsintresse i västsverige och började fila på vad som skulle komma att bli Retrospelsmässan. En debutmässa (som gav mersmak) och oräkneliga timmars arbete senare så har vi definitivt fått svar på frågan vi ställde oss. Över 1300 besökare på gårdagens RSM 2011 och alla positiva ord vi fått till oss (både muntligen och skriftligen) gör oss gladare än när man fick det där efterlängtade NES-spelet en julafton i slutet av 80-talet. Retrointresset i väst lever utan tvekan och vad detta leder till härnäst kommer att bli mycket intressant och roligt att se – men vi är övertygade om att det kommer att vara något väldigt, väldigt bra.

Galet stort tack till besökare, utställare/försäljare, funktionärer, sponsorer, bloggare/journalister och alla som på annat sätt hjälpt till före, under och efter RSM 2011. Vi har er att tacka för allt!

/Markus N, Kristofer, Markus S, Klas, Johan, Robert, Roger, Per-Inge, Jeanette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *