Bordsbokning för Retrospelsmässan 2011

På Retrospelsmässan kan du hyra bord och själv sälja dina gamla TV-spel, hemdatorer eller kanske något annat retrospelsrelaterat. Du kan förutom sälja spel även ställa ut din samling, demonstrera något egenutvecklat spel eller visa upp ett projekt du sysslar med. Här har du chansen att nå ut till en stor mängd folk med retrospelsintresse!

Vi har ett begränsat antal platser. I dagsläget finns det 30 st bord, så det är först till kvarn som gäller när vi väl öppnar bordsbokningen. För att så många som möjligt ska få chansen att få bord så är det till en början begränsat till 2 bord/person.

Att hyra bord på Retrospelsmässan kostar 150 kr per bord (inträde för 1 person ingår i hyran). Borden är 120 cm breda och 70 cm djupa. 1-2 stolar per bord ingår.

Här till höger ser du en översikt på lokalen där du kan hyra bord. Klicka på bilden för att se en större och mer detaljerad bild. Förrutom detta rum har vi även hyrt ett till. Det rummet ligger precis bredvid och där det kommer vara fullt med spel, konsoler, hemdatorer och arkadmaskiner som man kan spela på. Dessutom kommer vi i det rummet att ha en utställning av spelsamlingar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *