Speltävlingarna är nu officiella

Här kan du se vilka spel som det kommer att tävlas i på mässan.


 

Information

Man anmäler sig på plats, alla besökare är välkomna att ställa upp och tävla. Platserna är begränsade så det är först till kvarn, ju tidigare du kommer desto större chans att du får deltaga. Mässan öppnar kl 10.00 och från det klockslaget så kan man anmäla sig. Semifinalerna (match om 3:e pris) kommer att köras i slutet av varje tävling och finalerna spelas kl 18.00. Vill man ta med sig och använda en egen handkontroll i tävlingarna är det helt ok, men märk dem så de inte blandas ihop!

Priser

De personer som hamnar på 1:a, 2:a och 3:e plats i varje tävling kommer att få pris.

Kostar det något att tävla?

Förutom inträdet till mässan så kostar det inget extra för att delta i tävlingarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *