Bordsbokning

Bordsbokningen är stängd – fullbokat!

På Retrospelsmässan så kan man själv sälja sina gamla TV-spel. Att hyra ett bord på mässan kostar 150 kr respektive 120 kr beroende på bordsstorlek, inträde för 1 person ingår i bordshyran. Vi har ett begränsat antal platser, i dagsläget finns det 20 st bord, så det är först till kvarn som gäller. Du kan sälja spel eller ställa ut din samling eller bådadera. För att så många som möjligt ska få chansen på ett bord så är det begränsat till 1 bord/person. Dom stora borden är 180 cm breda och 80 cm djupa. Och de lite mindre borden är 120 cm breda och 80 cm djupa. 1-2 stolar per bord ingår.

Antal stora bord (180×80) 14 st (pris: 150 kr, inträde för 1 person ingår i hyran)
Antal små bord (120×80) 6 st (pris: 120 kr, inträde för 1 person ingår i hyran)

Till höger här är en översikt på lokalen. Glöm inte att ange önskemål om bordsnummer när du bokar. Om du inte anger något bordsnummer så placerar vi ut dig i den ordning din bokning har inkommit.

På söndagen så ska man ha packat ihop sina grejer och lämnat lokalen senast kl 13:00.

Som medlem på spelforumet NESdb.se så har man förtur på borden på mässan. Det enda du behöver göra är att registrera dig på forumet och sedan skriva ett inlägg i bordsbokningstråden att du vill ha ett bord.

För att göra en intresseanmälan via hemsidan så ska du fylla i dina uppgifter nedan. Om alla uppgifter är korrekta så skickar vi dig betalningsinstruktioner på mejlen där du ska betala in 150 kr (stort bord) eller 120 kr (litet bord) på vårat konto. När betalningen är mottagen så får du en bekräftelse på att du har fått ett bord på mässan. Om ingen betalning görs så släpps ditt bord till nästa intressent.

Under övrig information så kan du lämna ett meddelande till oss, t ex vad du tänkt att sälja för något eller om du kommer ta med dig en TV eller något annat. Du kan även ställa frågor där om det är nåt du undrar.

OBS!
Bordsbokningen öppnar söndagen den 7 februari kl 20:00.
Kom ihåg att om du bokar via NESdb:s forum så har du större chans att få ett bord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *